18 apr. 2010

The french bazaar

Am fost pentru prima data la un târg de acest gen și pot spune ca nu m-a impresionat foarte mult, însă s-ar putea sa mai merg când prind ocazia. Ce mi-a plăcut a fost atmosfera creata de muzica retro french și faptul ca am cunoscut mulți tineri talentați în ale artei și design-ului. De multe ori, prefăcându-ma ca ma uit la produse, de fapt analizam expozantele--fete îmbrăcate foarte original, extravagant, dar cu bun gust. Ce nu mi-a plăcut a fost locația; pe lângă faptul ca am crezut ca nu se mai termina drumul de la metrou Ștefan cel Mare pana la clubul Krystal, în interior era o lumina obscura încât de multe ori nici nu-ți dădeai bine seama de culoarea produsului.
Lucrurile expuse nu au fost toate în concordanta cu gustul și stilul meu; totuși am plecat de acolo cu o manșetă din broderie foarte draguță (lucrata de fetele de la Dulapul Bunicii ), cu un tricou marca Iuliana Roșca și cu 60 lei în minus :).

P.S.Inca un lucru ce mi-a plăcut a fost ca la intrare s-au făcut poze, abia aștept sa se posteze pe blogul organizatorilor.

4 comentarii:

  1. Mi-a facut placere sa te cunosc, multumesc mult pentru link! Ai dreptate cand zici de lumina si de faptul ca a fost mult prea departe - eu una ziceam ca nu mai ajung cu toate bagajele pana acolo!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aaaaa- apropo, am vazut ca ai lasat un comentariu pe blogul Recycle boutique in legatura cu un colier pe care il purta ea in poze, nu stiu daca te-ai mai uitat la raspuns, dar este facut tot de noi!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,Alice,l-am gasit acum si pe blogul vostru.Faceti lucruri minunate.Imediat cum mai adun bani la pusculita,promit ca dau comanda.:)

    RăspundețiȘtergere